Özellikle EFT ve havale yaparken kullanılan bir bilgi alanı olan açıklama hanesi, banka'ların soğuk ve ciddi işlemlerinde yaratıcılığınızla yumuşatabileceğiniz yegane zayıf noktadır. Arkadaşlarınıza yaptığınız transferlerde bu alana "rüşvet", "sadaka" gibi komik şeyler yazabilir, trilyonlar dönen bu ciddi sistemle dalga gecip hoş vakit geçirebilirsiniz. (ssg)

19 Mayıs 2009 - II.Belemedik Vakası

Bugünkü etkinliğimiz, tarihe II.Belemedik Vakası olarak geçecek olan bir minik lezzet turu oldu. Bazı organizasyonlar vardır. Gerçekleşmesi için zorlarsın zorlarsın ama hem olmaz hem de zorladığın yerden kopar. İşte bu en azından zorlanmasına rağmen kopmayan ve fakat buna rağmen epeyce de sünen ve esneyen bir etkinlik oldu.

Ben, İlhan, Hakan ve son dakikada eklenen Vakuf'tan ibaret grubumuz, özel araç marifetiyle derhal Pozantı üzerinde Belemedik'e ışınlandı. Bir gece öncesinde 20 adet kadar hazırlanan soğuk sandviçler ile bagajda bulunan bir miktar ılık suyun dışında kayda değer başka bir erzağın olmadığı yürüyüşümüz Belemedik istasyonu civarından başladı ve Çakıt Vadisi boyunca Alman yolu'ndan 1 saat kadar ilerleyip verilen yemek molasının ardından gerçekleşen dönüş ile tamamlandı.

- Kötümüydü?
- Hayır değildi.
- Daha iyi olabilir miydi?
- Kesinlikle.
- Bir daha yapacak mısın?
- İllaki..

Saat 16.00 gibi Mersin'deydik ve çanta hala sandviçlerle doluydu...

0 yorum: